Winkelwagen Geen producten
Categorieën

Hoogpolig vloerkleed groen Alabama 650

Hoogpolig vloerkleed groen Alabama 650  Hoogpolig vloerkleed groen Alabama 650  Hoogpolig vloerkleed groen Alabama 650
Hoogpolig vloerkleed groen Alabama 650  Hoogpolig vloerkleed groen Alabama 650  Hoogpolig vloerkleed groen Alabama 650
Hoogpolig vloerkleed groen Alabama 650
Alabama 650 Groen Dit tapijt is machine gemaakt van 100% Micropolyester

Verzendkosten

€ 0,00

€ 79,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Hoogpolig vloerkleed groen Alabama 650

Schitterende modern tapijt gemaakt met een gewicht van 3100g/m2 gemaakt van Micropolyester ( katoen look )

Dessin Alabama 650 Groen

Dit tapijt is Machine gemaakt van 100% Micropolyester

Leverbare maten:
  65 x  130cm
 80 x   150cm
120 x  170cm
140 x  200cm
160 x  230cm
200 x  250cm
200 x  290cm


Pool Materiaal:
100% Micropolyester

Poolgewicht:
3100 gram m2

Poolhoogte:
20mm


Dit tapijt is geschikt voor vloerverwarming

Gratis recht van retour 14 dagen
De aankoop is definitief vanaf  het moment dat u het artikel gezien en goedgekeurd heeft. Wij geven u hiervoor 14 dagen bedenktijd. Binnen de periode van 14 dagen kunt u het tapijt retourneren. Wilt u uw bestelling terugsturen, geen probleem ! Stuur ons een e-mail wij laten het tapijt op onze kosten weer bij u ophalen

Hoogpolig vloerkleed groen. Bij vloerkleeddiscounter.nl vind u vloerkleden, tapijten en karpetten in alle soorten en maten en in verschillende kleuren, zoals ronde, grote, vintage, moderne, klassieke vloerkleden of een vloerkleed voor kinderkamer, slaapkamer en woonkamer. Wij berekenen geen verzendkosten voor Nederland en België. Gratis recht van retour 14 dagen, wilt u retourneren ? Geen probleem, wij laten uw vloerkleed of karpet op onze kosten bij u retour halen. U kunt in onze shop veilig betalen door middel van Ideal en Creditcard.

Vloerkleden zijn helemaal trendy! Helemaal niet vreemd, want  een vloerkleed maakt het karakter van je woonkamer of slaapkamer. Ook zorgt ook het voor een behaaglijk en comfortabel gevoel in je interieur.
Wij bieden u een gevarieerd en ruim aanbod vloerkleden, tapijten en karpetten in veel kleuren en maten. Ook hebben wij een grote collectie vloerkleden in grote afmetingen. Wilt u een vloerkleed op maat laten maken ? Ook dat kan bij ons, bij ieder artikel hebben wij vermeld of dat maatwerk mogelijk is. Wij hebben voor iedereen een passend karpet, tapijt of vloerkleed: kleine en grote kleden, hoog- en laagpolige karpetten en vloerkleden in veel dessins en kleuren. Voor ieder vertrek is er wel een mooi vloerkleed te vinden. Overtuig u zelf van de grote collecties met de vele mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden, door een nauwe samenwerking met onze fabrikanten kunnen wij u modieuze vloerkleden, tapijten en karpetten aanbieden.

Hoogpolig vloerkleed groen Alabama 650

RECHTSTREEKS VAN FABRIKANT NAAR KLANT

 

Alle bedragen zijn inclusief btw Powered by CCV Shop software webshop